.com

Hotels of Héviz, Hungary

‹Privathaus Barakonyi
Privathaus Barakonyi

Privathaus Barakonyi

8380, Dr. Babocsay Strasse 116
Description

The Privathaus Barakonyi in Héviz, Hungary situated Dr. Babocsay Strasse 116.

Languages

Hungarian

Hotel video

User reviews of Google

Quite good food but also quite expensive.
2017-04-22 19:36:34
Clean and quite
2017-08-13 06:38:03
Egy tkletes htvgnek indult a klnleges hahgulatot raszt hotelban.Csak hrom aprsg zavarta meg a hotel varzst1.szakcs; 2.takart; 3.karbantart!! A Vacsora tlettelen, hideg a koleszos idket idzte, a menkrtyt is hinyoltam- nem rt ha tudjuk mit eszik az ember, ha mr nem sikerlt felismerni A reggelivel nen volt gond se mennyisgileg se minsggel, igaz kicsomagolni kirakni nem kell sok iskola. A takarts elnagyolt, gondolom az emberhiny, valamint az anyagiak miatt alkalmaznak erre a posztra nyugdjast. A karbantart az Nincs lassan az vek alatt ami el tud romolni az szpen el is romlik, llagmegolds semmi. cspg csap,nem mkd zuhanypanel, kigett lmpk, mll vakolat, trtt szemetes, hinyz trlkz tartk, s.t.b. Minden csak aprsg de az vek alatt elg szp szmban felhalmozdtak.
2017-09-27 11:22:47
2017. jnius elejn voltunk egy htvgre, kt jszakt tltttnk ott. Ami pozitv volt, hogy kutyt lehetett vinni, igaz vgl nem vittk. Nem kellett elleget fizetni foglalskor. Vlogathattunk, hogy melyik szobt foglaljuk el. (annyira res volt a szlloda) rkezskor krbe vezettek a szllodn, ami nem volt nehz, mert olyan kicsi az egsz. Utcai cipvel mg a wellness rszt is megmutattk. Nem tjkoztattak, hogy a kinti medence nincs feltltve, mert pp karbantartjk. Persze mondhatnnk, hogy nem krdeztem, de ha a kpeken szpen ltszik, s mr meleg nyr van, akkor feleslegesnek gondoltam. Amgy az egyik kritrium pp az volt, hogy legyen kinti medencje a szllodnak, ahol egy htvgt eltltnk. A mini br tartalma nagyon szegnyes volt, ilyet mg nem is lttam sehol. Nem sok rtelme volt, hogy ott volt. Taln annyi, hogy gy a sajt italunkat jl lehthettk. rak sem voltak feltntetve. A szobhoz tartozott egy konyha rsz, amit nem is rtettem. Teljesen res volt, semmi nem volt benne! Kr, hogy nem krdeztem r, hogy mi clt szolgl. Volt a pulton egy mikro, s ennyi. A frdszobban a pipere holmiknak egyltaln nincs helye, csak a fogkefket tudtuk lerakni. A trlkzk nagyon durvk voltak, jl lehetett velk vakarzni. A zuhanykabin s krnyke nagyon vzkves s penszes, a zuhanytlcban zuhanyzs kzben megllt a vz. A btorok sok helyen kopottak voltak, a fggny leszakadva. 2 jszakt tltttnk ott s csak reggelit krtnk. A reggeli is nagyon szegnyes volt, kevs vlasztkkal, minden reggel ugyan az. A medencnl a hts kert is rendezetlennek tnt, minden csupa falevl. Furcsltam, hogy mr jnius elejn kiszradt a f. A szemlyzet kedves volt, mr amit tapasztalunk, mert reggeli utn inkbb elmentnk s ks este rtnk vissza, hogy minl kevesebb idt kelljen a szllodban tlteni. Az is furcsa volt, hogy egy ngy csillagos szllodban, mg az gyat sem igaztottk meg, teht be sem nztek a szobba, hogy kell-e takartani. Igaz, reggel egy ids nni megkrdezte, hogy minden rendben van-e, esetleg wc papr kell-e. Na az nem kellett, mert tbb megkezdett, a wc tartlyra elhelyezett guriga is volt. A tv szemben volt az ggyal, de az gybl nem lehetett lvezni a kivlasztott programot, mert a dlsszg nem volt j. (tl magasan volt a tv, az gy pedig tl lent) Ami a biztos mi oda tbbet nem megynk vissza. Ez a hely nem rdemli meg a ngy csillagot. Vicc az egsz! Welness rszt nem prbltuk.
2017-06-12 08:56:32
Hotel szp helyen van, szemlyzet kedves segtksz, reggeli egyhang mindg ua. a vlasztk. A szoba megfelel mret de a klma nem kpes rendesen mkdni !! 5fokra lehuzva sem rezni a szobban hogy megy ! A frdszoba inkbb 2 csillag! A zuhanytart trtt s zld vzkves nem lehet feltenni. Parkol 5db van ha foglalt marad az t szle. Kls kicsike medence koszos, bels medence jakuzzi elmegy.Nem volt rossz de 4 csillag tlzs, voltunk mr tbb 4 csillagos Hotelben , ez inkbb 2 csillagos.
2017-07-21 12:51:21All rights reserved 2005-2017 © HotelBurst